gore unutra

Iris Čukelj

mag. rehab. educ.

 

E-mail:

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

"Korijeni učenja su gorki, ali su plodovi slatki" Aristotel

Rođena je u Splitu gdje je završila osnovnu i srednju školu. Diplomirala je na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu 2016. na temu "Poticanje ranog psihomotoričkog razvoja djeteta sa spinom bifidom". Tijekom studiranja volontirala je u brojnim ustanovama u gradu Zagrebu za djecu s teškoćama u razvoju i odrasle osobe s invaliditetom.

Završila je bazični modul iz terapije senzorne integracije pri Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu, ima završen modul I i II iz edukacije Rani psihomotorički razvoj, edukaciju iz PECS basic tečaja u organizaciji Pyramid Educational Consultants. Neprestano se usavršava u struci i zalaže za korištenje znanstveno utemeljenog pristupa i metoda u radu, za suradnju s drugim stručnjacima i ustanovama , za upotrebu alternativnih i augmentativnih metoda u poticanju funkcionalne komunikacije kod djece s komunikacijskim teškoćama.

U centru Claritudo je već tijekom studiranja odradila studentsku praksu, zatim stručno osposobljavanje, gdje se i zapošljava.

11

Kontakti

+385(0)21 539 029
+385(0)91 739 70 70

info@claritudo.hr

 Don Frane Bulića 164
21 210 Solin

facebook logo png

 

 

 

 

 

©2024 Claritudo. Sva prava pridržana. Designed By Meridies